Finns även en hel del färdigt på temat ägg; färdigskalat, färdigkokt, färdigseparerat.
När jag berättar att jag bakat bröd eller tårta eller kaka får jag lägga till att jag bakat från grunden, med mjöl, smör och socker. Att jag vispat grädden och kläckt äggen. Att jag läst ett recept och haft en bröd på jäsning i nån timme. Mina amerikanska vänner tittar på mig, himlar med ögonen och frågar WHY?!
Och jag måste faktiskt erkänna att dom här kanelbullarna på vrid-poff-förpackning (samma som pizzadegen men kan köpa hemma i Sverige) är helt ok. Går inte att jämföra med Julia Brugges hemmagjorda kanel eller kardemummabullar, men FATTA vad fort det går! öppna, POFF, in i ugnen, 15 minuter senare har man 8 nygräddade urgoda bullar!
Herregud... jag håller på att amerikaniseras....
Haha, dom är verkligen extrema med det där. Fast jag håller med dig angående bullarna faktiskt :)
SvaraRaderaOch chocolate chip cockies som man köper färdig deg till är inte så tokiga de heller tycker jag (som älskar att äta degen/smeten mer än själva bakverken)
och en sak till... glasyr på bullar. Mmmmmmmm!!!
SvaraRaderaBullkonceptet köper jag (o tack för komplimangen :) ), hela äggrejjen tycker jag är lite äcklig o den frysta havregrynsgröten förstår jag mig inte riktigt på.
SvaraRaderaTycker du verkar ha en bra bit kvar till amerikaniserad men bäst ni kommer hem snart för att inte riskera nåt.